fbpx

Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ја исклучи струјата на корисниците?

Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ја исклучи струјата на корисниците?

Одговара Вјоса Селими од ЕВН Македонија.