fbpx

Дали постои можност да се докупи стаж доколку ми недостасува за да го остварам правото на пензија?

Дали постои можност да се докупи стаж доколку ми недостасува за да го остварам правото на пензија?

Одговара Ирена Смиљанска од Министерството за труд и социјална политика