fbpx

Дали во новоизградена зграда со непродадените станови инвеститорот има право да учествува во донесување на одлуки?

Дали во новоизградена зграда со непродадените станови инвеститорот има право да учествува во донесување на одлуки?

Одговара Башким Алили од Регулаторната комисија за домување