fbpx

Како вработен во државна институција може да се одбрани од мобинг од претпоставените?

Како вработен во државна институција може да се одбрани од мобинг од претпоставените?

Каде може да се обратам?

Одговара Санела Доневска од Конфедерација на слободни синдикати на Македонија