fbpx

Irinka Buhova: Dasma, pagëzimet, petullat dhe tubimet e ngjashme janë ideale për përhapje të KOVID 19

Irinka Buhova: Dasma, pagëzimet, petullat dhe tubimet e ngjashme janë ideale për përhapje të KOVID 19

МК

“Virusi është respirator dhe transmetohet përmes teshtitjes, kollitjes, të folurit me zë, këndimit, qeshjes”, thotë Irinka Sotirova Buhova, drejtore e Inspektoratit Shtetëror shëndetësor dhe sanitar. Çdo tubim më i madh familjar do të thotë rreth 100 të ri të infektuar potencial dhe shuplakë ndaj personelit mjekësor. Prandaj shtyni maturat, dasmat, zgarat, pagëzimet dhe tubimet e ngjashme, këshillon doktoresha.

 

Irinka Buhova: Dasma, pagëzimet, petullat dhe tubimet e ngjashme janë ideale për përhapje të KOVID 19
Watch the video

МК

“Virusi është respirator dhe transmetohet përmes teshtitjes, kollitjes, të folurit me zë, këndimit, qeshjes”, thotë Irinka Sotirova Buhova, drejtore e Inspektoratit Shtetëror shëndetësor dhe sanitar. Çdo tubim më i madh familjar do të thotë rreth 100 të ri të infektuar potencial dhe shuplakë ndaj personelit mjekësor. Prandaj shtyni maturat, dasmat, zgarat, pagëzimet dhe tubimet e ngjashme, këshillon doktoresha.