fbpx

Референдумот за промена на името ќе биде трет што ќе се спроведе на територијата на целата држава. Планиран е ...
Повеќе

Од 1 март догодина граѓаните ќе можат да си купуваат струја од лиценцирани фирми снабдувачи. Следува период ...
Повеќе