fbpx

Тетово со години остана без библиотека и театар

Тетово со години остана без библиотека и театар

Изминува и вториот мандат на градоначалничката Теута Арифи, а Тетово сè уште е без библиотека и без театар. Центарот за култура на Тетово со години е дел од ветувањата на локалните избори.

 

Видео прилогот го изработи Алсат М ТВ во соработка со Само прашај.

Новинарка: Фатљуме Дервиши
Снимател: Насер Мустафа
Монтажер: Феим Деари

Тетово со години остана без библиотека и театар
Watch the video

Изминува и вториот мандат на градоначалничката Теута Арифи, а Тетово сè уште е без библиотека и без театар. Центарот за култура на Тетово со години е дел од ветувањата на локалните избори.

 

Видео прилогот го изработи Алсат М ТВ во соработка со Само прашај.

Новинарка: Фатљуме Дервиши
Снимател: Насер Мустафа
Монтажер: Феим Деари