fbpx

Какви впечатоци и очекувања имаат граѓаните ден по референдумот? #СамоПрашај споделува една граѓанска, ...

Стефанија Димеска е 24 годишна девојка. Дипломиран машински инженер за роботика и мехатроника. Волонтерка во ...
Повеќе
Повеќе