fbpx

Во Македонија во моментов во основните училишта се запишани 2.235 ученици со попреченост, од кои 1.902 ученика ...
Повеќе

Во Агенцијата за електронски комуникации (АЕК), која по иницијативата на Народниот правобранител го ...
Повеќе
Повеќе